Het grote Kiwi avontuur

De road trip naar het Noorden

Ik zit inmiddels 2.000km van Sydney alweer! We hebben in de afgelopen tijd echt heel veel kilometers gemaakt. We zijn via het stadje van 1770 omhoog gereden.

Maar waarom heet een stad nu 1770? Nou dit schijnt dus de plek te zijn geweest waar kapitein Cook een tijd voor anker heeft gelegen. In welk jaar? Nou raad eens? Juist. Het is een heel klein dorp waar op dit moment weinig is te beleven, want laag seizoen. Ik heb er samen met Angela een kayak tour gedaan met zonsondergang. Geen wildlife maar wel mooi! Het hostel waar we zaten was ook erg cool. Een beetje buitenaf, met heel veel ruimte. Beetje Z.O. Azie sfeer had het!

Dag erop zijn we met z’n drieen doorgereden naar Airlie Beach. weer een 700km ten Noorden van Byron Bay.

Airlie wordt ook gezien als de poort naar de Whitsunday eilanden. Een beeldschoon groepje eilanden waar je ook goed moet kunnen duiken. Dat bewaren tot een volgende keer though. We rusten hier ook een dag uit van al het lange rijden en we gaan samen een dagje snorkelling. Zondag willen we door naar Bowen voor het vinden van Boerderijwerk. Spannend!

De pc van die ik gebruik was erg traag dus foto’s moeten nog komen…

Groetjes,

Joep

Reacties

Reacties

mama

Het lijkt me prachtig daar. Leuk dat je ook iets over de geschiedenis vertelt. Dat maakt het net even iets interessanter.

Bob

Eindelijk weer een verhaaltje! Wel een beetje kort hoor... Maar vooruit.

Frank

Ga je nog naar het noordelijkste puntje?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!